zaterdag 14 januari 2012

De politiekers worden wakker...

We liggen er niet echt wakker van maar in 2012 mogen...euhh... moeten we weer gaan stemmen. Dat zullen we geweten hebben want de verkiezingskoorts begint al serieus te stijgen. In ons gemeenteke zijn er tal van partijen waaruit we kunnen kiezen zoals daar zijn de sp-a-ers, de nu-ers, de nv-a-ers, via-nezen en vlaams belangers. Om de stem van de kiezer te veroveren wringen ze zich in allerlei bochten en proberen ze het wereld-record "zoveel met je smoelwerk in de boekskes komen" te breken. Allerlei activiteiten staan op de agenda:

Vanavond organiseren de Vianezen een fuif voor alle Bocholtenaren in de Kalder in Bocholt. Een goed idee om eens op de kosten van die politiekers te gaan drinken want die willen er in het jaar van de verkiezingen altijd ene geven...


Op 22 januari kan je in het Parochiehuis naar de nieuwjaarsreceptie van de NV-A van Bocholt. Daar zal er tevens een demonstratie "vlag recht houden" zijn van de vlaggenzwaaigroep Alferi uit Kaulile.


In datzelfde Parochiehuis kan je op 29 januari terecht voor de steak-dag van de NU. Daar zul je het spektakel beleven waarbij burgemeester Jos Claessens hemzelfde een steakduel aangaat met Pierke Joosten. Als deze laatste verliest mag hij niet met een aparte NV-A lijst opkomen. Ze zullen gekleed gaan in de partijkleuren.


Van de SP-a hebben we nog niets gehoord maar misschien geven zij op 21 januari hun receptie tijdens de opening van de cultuurblok "De Steen"...

1 opmerking:

Anoniem zei

Zal de N-VA er in slagen om naast de eigen vlag ook het Bocholter politiek landschap op zijn kop te zetten?